Altstadtfest

18 de set. 2012, 3:42 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 24 de set. 2012, 4:46 ]
Un cop a l'any, els vilatans de Rheda organitzen la "Altstadtfest" o, com nosaltres diríem, "La festa del Casc Antic". Durant tres dies la ciutat s'omple de parades, moltes de menjar ambulant (d'arreu i local) i els bars decoren les terrasses amb llums. Sembla una petita festa, però no és així. Si seguim furgant, el divendres i el dissabte a la nit podem trobar una petita placa on es reuneixen els factors necessaris per estar al carrer fins les tantes: la omnipresent Hohenfelder, braseries de Bratwursts i altres especialitats indígenes i una mica de música per amenitzar l'ambient. Qui es resisteix, ni que sigui passar-se cinc minuts (que acaben esdevenint dues hores i unes quantes cerveses) per aquesta festa?

L'indret és un punt de trobada per a molts, sobretot gent de mitjana edat que vol sortir aquests dies de casa. Les opcions d'oci a l'Altstadtfest són diverses i, encara que molts joves prefereixen passar per Gütersloh un divendres a la nit, molts d'altres també gaudeixen de la festa al seu propi poble.

Així doncs, l'Altstadtfest és una connexió entre el poble i la població, que revifa cada any per aquestes dates. També és una oportunitat d'oci i de comerç per a tot el poble. L'ambient és especialment amè i acollidor i, si el clima acompanya (cosa impredictible aquí) de ben segur que en gaudireu el passeig.
Comments