Skate Contest!

5 de set. 2012, 6:07 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 11 de set. 2012, 14:28 per Felix Winkelnkemper ]
Lluny de ser inactius, els joves de Rheda-Wiedenbrück lluiten per preservar i normalitzar la cultura urbana. Gràcies a activitats com el "Skate Contest", poden normalitzar la pràctica del seu esport i treure ferro de la mala imatge que de vegades es té d'aquest submón. Dins el recincte extens de Flora Westfàlica trobem la zona del Spielerei, que vindria a ser on Flora Westfàlica ofereix més activitats interactives, tant per a nens que (aquell dia, jugaven amb les canalitzacions del riu) com per als pares (que es prenien un descans després de treballar).

Allà es troba el Skate Park municipal, que fou especialment adequat per a aquesta competició, celebrada el dissabte (1 de Setembre). Sí, els Skaters havien de competir els uns amb els altres, demostrant, per un període de temps limitat, les seves habilitats. Comptaren també amb un DJ, que durant quasi cinc hores no va parar de posar bona música i donar-li el seu toc personal. També comptaven amb un servei de refrigeris i una barbacoa que feia hamburgueses tot a preus molt assequibles. També cal destacar l'incansable jurat i l'animador-locutor amb què comptaven. Tots feren una feina magnífica. Acudiren persones de totes les edats, tant pares ex-skaters que van poder-se retrobar amb la seva vella passió, com els més menuts, que provaven d'imitar als grans sempre rient i passant-ho bé.

La fantàstica manera de combinar la cultura juvenil dins un ambient amè i càlid es fa patent en aquesta competició. Alguns dirien que érem fent cultura, altres fent unes cerveses i passant-ho molt bé. Però des de quan l'una està renyida amb l'altre?
ą
Usuari desconegut,
5 de set. 2012, 6:07
ą
Usuari desconegut,
5 de set. 2012, 6:07
ą
Usuari desconegut,
5 de set. 2012, 6:07
ą
Usuari desconegut,
5 de set. 2012, 6:07
ą
Usuari desconegut,
5 de set. 2012, 6:07
Comments