Viatjar en avió / Viajar en avión

19 de des. 2016, 3:34 publicada per Núria Planiol   [ actualitzat el 2 de gen. 2017, 6:13 ]
Per aquells que es plantegin viatjar en avió a Rheda-Wiedenbrück des de Catalunya o viceversa, aquí es presenten les millor opcions que hi ha actualment. 

Fins ara, viatjar als aeroport de Dortmund i Düsseldorf era la opció més còmode ja que les connexions de tren fins a Rheda-Wiedenbrück són bones. Però, actualment, no només es pot viatjar amb el tren regional ("Regionalexpress Deutschen Bahn") amb connexió directe des de Dortmund i Düsseldorf, sinó que també és possible des de l'aeroport de Köln/Bonn. Des de Köln/Bonn, el trajecte en tren dura 3 hores, aproximadament. En aquest cas, no és possible gaudir del tiquet a preu reduït per viatges inferiors a dues hores, però sí que s'ofereixen tarifes per a grups.

En resum: La connexió directe entre l'aeroport de Düsseldorf i el de Köln/Bonn fins a l'estació de trens de Rheda-Wiedenbrück amb el tren regional segueix la direcció de Minden. El tren directe des de Düsseldorf dura aproximadament dues hores mentre que des de l'aeroport de Köln/Bonn dura unes 3 hores. 

Les connexions Catalunya-Rheda són cada vegada més directes, ràpides i còmodes. Ja poden anar preparant les maletes!

____________________________________________________________________________________________________________

Para aquellos que se plantean viajar en avión a Rheda-Wiedenbrück des de Cataluña o viceversa, aquí se presentan las opciones más cómodas y actuales.

Hasta ahora, viajar a los aeropuertos de Dortmund y Düsseldorf era la opción más comfortable puesto que las conexiones de tren hasta Rheda-Wiedenbrück són buenas. Actualmente, pero, no solamente se puede viajar con el tren regional ("Regionalexpress Deutschen Bahn") directamente des de Dortmund y Düsseldorf, sino que también es posible des de Köln/Bonn. Des allí, el trayecto en tren es de 3 horas, aproximadamente. En este casos, no se puede hacer uso de los bitlletes a precio reducido para viajes inferiores a dos horas. Sin embargo, sí que se ofrecen otras tarifas para grupos. 

En resumen: La conexión directa entre el aeropuerto de Düsseldorf i el de Köl/Bonn hasta la estación de trenes de Rheda-Wiedenbrück con el tren regional sigue la dirección de Minden. El tren directo des de Düsseldorf dura aproximadamente dos horas mientras que el de Köln/Bonn dura 3 horas. 
Las conexiones Cataluña-Rheda son cada vez más directas, rápidas y cómodas. Ya pueden ir preparando las maletas!
Resultat d'imatges de avion
Comments