Restaurants d'interés a Rheda-Wiedenbrück


Un parell d’opcions econòmiques i bones per dinar són l’hotel Reuter, a la Bleichstraße a Rheda, i l’hotel Sonne, a la Hauptstraße de Wiedenbrück.

Iris Bettinger, la cuinera de l’hotel Reuter, va ser guardonada amb una estrella Michelin i, tot i així, el menú del dia surt a 11.90€ (beguda no inclosa) o, bé, a 12.90€ (amb beguda inclosa). El menú està disponible de dilluns a dijous. Per informar-se del menú del dia, es pot consultar per internet o, també, passant pel restaurant.

D’altra banda, l’hotel Sonne ofereix de dimarts a dijous bufets molt econòmics. El bufet dels dimarts costa 6.80€, el bufet dels dimecres, especialitzat en pasta, val 5.80€ i el bufet asiàtic dels dijous costa també 6.80€.

Per aquell que vulguin fer algun àpat a un bufet xinès, el restaurant Wang a la Bundesstraße direcció Gütersloh és una bona opció.

D’altra banda, per aquells que prefereixen “menjar típicament alemany” o vulguin conèixer la cuina alemanya, poden menjar al restaurant Pott’s Brauerei a Oelde, que es troba a prop d’entrada de l’autopista. És en aquest restaurant on es poden trobar bufets per sopar com ara cuina de la regió de Westfalen, peix i garrí rostit.

Des de Palamosfreunde i Palamósconnecta només ens queda desitjar-vos:

GUTEN APPETIT! BON PROFIT!