Voluntari Europeu IX

Doncs al final sembla que sí, seguim amb el B2, nou curs, nova professora i nous companys per un parell de mesos però ja ens hi acostumarem, a més a més aquest no és intensiu sinó només dues hores i mitja dos dies a la setmana, així que si els nous no cauen bé, com a mínim no hi haurem de ser massa estona amb ells… (Esperem que no, de moment semblen simpàtics).

I al club comença un altre cop la feina de debò, s’ ajunta l’ inici de les inscripcions i preparatius per a l’ intercanvi que aquest any serà a l’ octubre i al desembre (coincidint amb les vacances de tardor i el pont de la immaculada) amb els preparatius per a un torneig amb equips de la regió de les catagories sub. 12 i sub. 14, així que anem una mica de cul, entre sponsors, els equips en si, els àrbitres, la infraestructura, begudes i menjar per la cafeteria a les pauses i totes aquestes coses que son el mateix de cada vegada, però ja ens en sortirem segur. Mentrestant segueixen els entrenaments habituals als sub. 10 i sub. 12, que al cap d’ un any casi casi ja apunten maneres i sels hi nota tot el que han avançat en 10 mesos; de fet ja n’ hi ha uns quants que entrenen directmanent amb el sub. 14 ja que han de saltar de categoria la temporada que ve i així no els enganxa per sorpresa el “modus vivendi” en categories més exigents que el minibasquet o un aleví.

Mentrestant a treballar per deixar-ho tot preparat i empaquetat perquè en poc ja toca enllestir tots els trastos per la tornada, espero que no m’ agafi una insolació només baixar de l’ avió…