Octubre

Fa dies que penso en com puc resumir aquest últim mes i realment se’m fa difícil saber destriar el que és imprescindible del que no ho és. En aquests dies he viscut tantes coses i n’he après moltes d’altres. Una d’elles és que els problemes no existeixen; simplement són noves situacions per afrontar i fer-se gran. Així que deixeu-me aprofitar la situació que se’m presenta per resumir aquest últim mes.

El meu dia a dia a Rheda-Wiedenbrück rutlla ja pràcticament sol tot i que cada dia és diferent. He viscut una mica de tot, dies bons i dies no tan bons, com, per exemple, el dia que em vaig trobar la bicicleta al terra amb les rodes desinflades. Dies bons? M’atreviria a dir que quasi la resta de dies. L’equip U-12 apunta maneres aquest any, crec que podem fer molta feina amb en Chris. Pel que fa a l’U-10, de moment no tenim gaires nens/es tot i que tinc l’esperança que aviat se n’apuntaran més. I amb el sènior? Doncs, de tant en tant, les entreno i m’agrada molt. Em recorda al meu ex-equip a Santa Coloma.

El primer cap de setmana d’octubre, aprofitant que el dia 3 era festiu, vam anar amb la meva família alemanya a Bayern. El meu germà alemany viu allà, així que vam aprofitar per fer-li una visita i conèixer la zona. Vam visitar Würzburg, Uffenheim, on vam dormir, i Rothenburg. Dels tres indrets, m’agradaria destacar Rothenburg, una ciutat que es conserva de manera força fidel des de l’edat medieval. Durant la meva estada a la regió de Frazen, vaig poder degustar el "Federweisser", una beguda deliciosa que es troba a mig camí del vi i el suc de raïm.

Würzburg

Würzburg

Rothenburg