Amunt i avall

Ja són més de dos mesos els que portem visquen aventures, pors i milers de moments per compartir. Això està passant volant, mirem enrere i sembla que va ser ahir que estàvem fent les maletes. En tan poc temps hem après força l’alemany però també a nivell personal.

En aquest mes d'octubre vam viatjar a Palamós amb la gent de Rheda-Wiedenbrück a fer la segona part de l’intercanvi. Allà vam visitar la gran ciutat de Barcelona i la petita i bonica Girona. A Palamós vam poder disfrutar de la platja que tant trobem a faltar. A part de fer una mica de turisme, no vam deixar de costat el bàsquet que tant ens apassiona. Per això cada dia anàvem a entrenar al Pavelló Municipal d’Esports de Palamós.

Però els viatges no acaben aquí ja que també vam viatjar a Hamburg, una freda i gran ciutat al Nord d’Alemanya. Allà va començar el nostre primer seminari del voluntariat durant la quarta setmana d’octubre. I aquí es on tornem a parlar de pors, sembla que en aquest voluntariat estarà ple d’elles, però aquestes pors ens estan portant coses molt positives. En aquest cas a Hamburg la nostra experiència ha sigut magníficament sorprenent. Hem conegut a altres voluntaris que també estan a Alemanya, gent encantadora, no ens podríen haver tocat companys millors. Tot i cadascú ser d’un lloc del món diferent, tenir costums i cultures diferents hem congeniat super bé. Hem après els uns dels altres i també hem provat plats de molts països com d’Austrià, Itàlia, Bielorússia, etc. Tots increïblement bons per cert.

I per últim però no menys important no ens podem oblidar dels monitors que ens van organitzar amb tanta emoció el programa del seminari. Sobre tot agrair-los el molt que ens han entès i el carinyo que hem rebut.

I fins aquí un mes més, ens veiem en el proper article on us continuarem explicant la nostra història a Rheda-Wiedenbrück!