Tornem a la rutina

I bé, ja tornem a ser aquí, pedalejant rodejats de fred i neu pel nostre voltant. Hora de fer un altre cop les maletes i continuar avançant en la nostra aventura.

Hem estat a casa per Nadal gaudint de la nostra gent, de la família i amics. Plens de dinars i sopars de Nadal, de retrobament o millor dit de les dues coses. Hem estat de nou envoltats de màgia, estima i riures. Tot s’ha de dir que com a casa enlloc però també teníem ganes de tornar a la nostra rutina, de seguir i d’aprendre cada dia.

Així que en un no res ja hem canviat de xip, d’idioma i de temps sense donar-nos compte. Dic de temps, perquè portem uns mesos en que està fent molta i molta fred. De fet ja hem perdut el compte de les capes de roba que portem a sobre cada dia, entre samarretes tèrmiques, bufandes, guants, gorros, super abrics, mitjons de llana, etc. En definitiva semblem unes cebes, vas treien capes i capes i encara a sota hi trobes més. Així que imagineu-vos cada cop que hem de pujar a la bici i posar-nos-ho tot.

Van passant els mesos i anem veiem com tota la gent cada cop ens té més confiança, tant els/les entrenadors/es com els nens i les nenes que entrenem i els/les jugadors/es del DJK Rheda com també els/les alumnes de classe de conversa en espanyol. Això ho percebem en la manera de com es refereixen a nosaltres, les bromes, el bon rotllo que s’ha creat, realment són sensacions i relacions molt positives.

Respecte a l’alemany el portem bastant bé, poder el que més ens costa és parlar-ho correctament però les notes dels nostres exàmens parlen per si soles i han sortit genial, així que res per preocupar-se. La gent cada cop ens entén més bé i s’hi esforçen per entendre'ns ja que nosaltres també hem millorat molt en la llengua.