PRIVACITAT


La pàgina web www.palamosconnecta.eu, és una pàgina web de l'associació Palamós Connecta.

Informació general

Vicepresident de Palamós Connecta, informació general sobre l'agermanament en català i castellà: José Navarro +34 649213195

Informació sobre l'intercanvi, persona de contacte a Palamós en castellà, català i alemany. Anna Crass anna@palamosfreunde.de

Avís legal

Tots els articles, fotos i vídeos que estan penjats a aquesta web, inclús el disseny, estan sota copyright de Palamós Connecta. Poden fer ús tant de les fotos, com dels articles per fins personals, però mai comercials. Només demanem escriviu la font d'on ho heu tret al vostre document. Ús comercial no autoritzat.

Els articles d'aquesta web i les fotos han estat realitzades per diferents autors. Si no surt escrit el nom de l'autor, vol dir que l'autor ha estat l'encarregat del lloc web. Si tenen fotos o articles que vulguin que siguin penjats al lloc web, enviïnt-nos-els a raimont@gmail.com i ho penjarem.

LINKS DEL LLOC WEB

El nostre web conté entre els seus continguts links a altres pàgines web de la xarxa d'internet. Quan hem comprovat els links, no hi havia cap contingut il·legal o no autoritzat a aquests llocs web, però si això passa, enviïnt-nos un mail a raimont@gmail.com i els treurem. Palamós Connecta, no es fa responsable del continguts dels llocs web externs.


DISFRUTIN DEL SEU PAS PEL NOSTRE WEB!