El fred ja ha arribat

Doncs al novembre el fred ja és aquí i es fa notar. És hora d'abrigar-se, ja que no dóna treva a ningú. Ben tapats i amb moltes ganes donem pas a la recta final abans del nadal.

Els últims dies del mes de novembre es comença a notar un ambient nadalenc que a poc a poc va augmentant. Les cases, les botigues i els carrers canvien el seu color natural per un color més groguenc que s'acaba apoderant de la ciutat i la seva gent. És impressionant com a cada poble i ciutat s'instal·la el seu propi mercat de nadal que es pot visitar durant tot el mes de desembre. A part del mercat de Wiedenbrück també hem pogut visitar-ne d'altres com per exemple el de Halle o el de Würzburg. El més bonic d'això és la dedicació i les ganes que hi fiquen les persones, música en directe, les parades de menjar o d'articles varis i la decoració en general.

Respecte al Basquet volem aportar que estem molt contents amb els entrenaments, cada vegada tenim a més nens i podem fer diferents tipus d'entrenaments. Amb ells ens passa el temps volant i també estem sorpresos de l'Alemany que estem aprenent gràcies a ells. No hi ha millor forma d'aprendre que fer-ho a gust! També aprenem molt en les classes d'alemany que fem diàriament, estem força contents amb els progressos que estem aconseguint en tan poc temps.

Els dies passen de pressa i hem de començar a pensar que s'apropen les nostres vacances de nadal, tenim moltes ganes de passar temps amb la família i els amics, d'explicar les nostres vivències i anècdotes viscudes. I també pensem que és important recarregar les piles per a seguir amb la nostra segona part del projecte.

Continuarem explicant el nostre pas per Rheda-Wiedenbrück!