Les vacances i la tornada

S'han acabat les vacances de nadal i ja tornem a la rutina i el dia a dia del nostre projecte a Rheda-Wiedenbrück. Hem pogut estar les dues setmanes amb la nostra gent amb tot el que pertoca en aquestes dates senyalades, retrobaments, dinars, sopars i festes. Podem dir que hem tornat amb les piles recarregades i amb moltes ganes de seguir aprenent i gaudint del projecte.

El desembre ha estat un més molt bonic, envoltat de màgia, alegria i bones vibracions. Òbviament el fred segueix sense dona treva a ningú i hem d'estar preparats amb molta roba: Les tèrmiques són una gran ajuda, els guants i la bufanda són imprescindibles en el nostre dia a dia, els abrics i els mitjons dobles i gorros no poden faltar tampoc! També hem notat que en el mes de desembre els dies són súper curts perquè es fa fosc molt més aviat, però a poc a poc va canviant i nosaltres ens anem adaptant.

L'Alemany millora notablement, i es pot veure en les notes dels exàmens que hem fet. Tot i amb nervis els dos hem pogut demostrar que estem aprenent força i que estem progressant ràpidament. Està clar que cada vegada és més fàcil comunicar-nos en l'idioma tot i que amb algunes errades que ens ajuda a arreglar la gent. La veritat és que estem força contents al respecte.

Els entrenaments són molt divertits i passen volant. Amb la confiança que comencem a tindre resulta molt interessant poder fer diferents jocs i exercicis conjunts. Encarant la segona part del nostre projecte, seguirem explicant els progressos i aventures úniques que estem vivint a Alemanya!