Sense parar

Doncs ja han passat més de dos mesos des que estem aquí. El mes d'octubre ha sigut un dels mesos més entretinguts, ja que hem tingut diferents viatges i moltíssimes vivències diferents.

Per començar volem dir que estem molt contents perquè a poc a poc estem aprenent l'alemany i això és gràcies a les classes d'Alemany, a les famílies i als diferents entrenaments amb el club amb els nens. Definitivament, ajuda molt a millorar l'idioma aprendre'l en el mateix país.

A principi de mes els dos voluntaris vam poder fer una escapada de tres dies amb una de les famílies a Països Baixos. Vam visitar la ciutat d'Amsterdam i els seus voltants, les parts més icòniques i divertides de la ciutat. Ha sigut un viatge molt interessant i estem molt agraïts haver-lo pogut fer.

Després de l'escapada a Països Baixos vam viatjar amb la gent de Rheda-Wiedenbrück per a fer la segona part de l'intercanvi. Vam poder gaudir de la platja i del temps. Vam seguir fent els diferents entrenaments al Pavelló Municipal d'Esports de Palamós als matins i per finalitzar vam poder visitar alguns dels pobles propers a Palamós, ja que la situació política de Catalunya en el moment no ens va permetre visitar les grans ciutats com teníem previst.

També aquest mes hem viatjat a Hannover, una ciutat situada al centre d'Alemanya per a començar el nostre primer seminari del voluntariat. No sabíem bé que ens trobaríem, però podem dir que ha sigut un seminari que ens ha portat molts bons moments i moltes bones vivències. Hem pogut conèixer als diferents voluntaris que estan fent altres projectes de voluntariat aquí a Alemanya i ens ho hem passat molt bé fent les diferents activitats junts. Ara podem dir que tenim amics de diferents nacionalitats repartits per Alemanya. Ha sigut una gran experiència.

No portem ni tres mesos aquí i ja podeu observar la quantitat de coses que estem fent. Anirem explicant el nostre pas per Alemanya pròximament.